Terug

  • Gegarandeerd de laagste prijs!
  • Geen verzendkosten
  • Voor 23:59 besteld? Morgen bezorgd!

Wat zijn de mogelijkheden van een fitnessmat?

  • 02 / 01 / 2020 0
Wat zijn de mogelijkheden van een fitnessmat?

De fitnessmat is een ideaal trainingsmiddel voor grondoefeningen. Het trainingsmiddel staat ook wel bekend als yogamat en wordt over het algemeen gebruikt voor: yoga, pilates en core-stability oefeningen. Het uitvoeren van core stability oefeningen is goed voor het lichaam. Als sporter krijg je een beter uithoudingsvermogen en je lichaam zal op den duur sterker worden.

De fitnessmat is een ideaal trainingsmiddel voor grondoefeningen. Het trainingsmiddel staat ook wel bekend als yogamat en wordt over het algemeen gebruikt voor: yoga, pilates en core-stability oefeningen. Het uitvoeren van core stability oefeningen is goed voor het lichaam. Als sporter krijg je een beter uithoudingsvermogen en je lichaam zal op den duur sterker worden.

De mat is een flexibel trainingsmiddel en kan overal worden gebruikt. De mat biedt ondersteuning en zorgt ervoor dat je gewrichten niet op een harde ondergrond belast. Hierdoor voorkom je onnodige blessures of pijntjes. De fitnessmatten zijn zacht en comfortabel. Vind je het vervelend om naar de sportschool gaan en wil je op een plek trainen waar jij je prettig voelt? Dan is deze mat een geschikt middel. De fitnessmat is namelijk makkelijk te gebruiken en op te bergen. Een bijkomend voordeel van de mat is dat je geen accessoires nodig hebt. Het is namelijk mogelijk om veel oefeningen zonder hulpmiddel uit te voeren.

De fitnessmat is te verkrijgen in twee varianten

In onze webshop hebben wij twee varianten aan fitnessmatten. De normale Fitnessmat en de Fitnessmat Pro. De normale mat is 160x60 cm en heeft een dikte van 0,7 cm. De pro variant is 180 x 60 cm en heeft een dikte van 1,5 cm. De matten zijn te verkrijgen in drie kleuren. De normale fitnessmat is gemaakt van het anti-slip materiaal XPE en zorgt voor stevigheid tijdens de workout. De mat  is te verkrijgen in de kleuren: blauw, roze en zwart. Naast de normale mat hebben wij ook een pro variant. Deze mat kan gemakkelijk worden opgeborgen in de bijgeleverde draagtas. Deze mat is gemaakt van schuimrubber met een hoge dichtheid. De Fitnessmat Pro is te verkrijgen in de kleuren blauw, roze en zwart. Het grootste verschil tussen beide artikelen is dat de pro variant gemaakt is voor veelvuldig gebruik op de lange termijn.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »