Aerobic band

Ben jij aan het revalideren van een blessure of een fervent beoefenaar van yoga of pilates? Maak dan gebruik van onze unieke aerobic band. Met deze lichte banden kun je het trainen gemakkelijk uitbreiden. Het elastiek is namelijk ideaal om te verdiepen, stretchen en zorgt ervoor dat het lichaam gemakkelijk weer in vorm komt!

Verbeter de samenhang tussen je spieren

Het trainen met de aerobic band zorgt ervoor dat de samenhang tussen spieren wordt verbeterd. Het materiaal van deze bands zijn gemaakt van latex, waardoor het elastiek gemakkelijk kan worden uitgerekt. Met het uitrekken van de banden wordt eveneens de weerstand verhoogd.

Deze compacte aerobic bands neem je overal mee naar toe

Tegenwoordig is het vinden van tijd een race tegen de klok. Het is daarom belangrijk dat je de juiste momenten vindt om te trainen. Doordat de elastieken compact zijn, kunnen deze letterlijk overal worden gebruikt en meegenomen. Dit heeft als voordeel dat je altijd kunt trainen op momenten dat het jou uitkomt.

Ook aerobic bands aanschaffen? Vandaag besteld, morgen in huis

Ben je van plan om binnenkort een aantal aerobic bands aan te schaffen? Dan kun je direct profiteren van onze scherpe prijzen. Hieronder vind je een aantal elastieken uit ons assortiment. Wil je toch meer informatie hebben? Dan kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. 


Een aantal aerobic bands uit ons assortiment