Blog

 • Krachttraining voor vrouwen? Jazeker!

  Trainen met gewichten heeft ontzettend veel voordelen. Ja, ook voor vrouwen! 

  Veel vrouwen denken snel gespierd te worden als ze met krachttraining beginnen, maar dat is echt niet zo. Lees hier meer!

 • Sporttape gebruiken

  Sporttape wordt veel gebruikt bij blessures en het verstevigen van de spieren. Vroeger werd het veel gebruikt door fysiotherapeuten maar het is ook heel goed zelf te gebruiken. Lees hier meer!

 • Het belang van voeding bij krachttraining

  Wil je een sixpack dan zal je daar hard voor moeten trainen. Je hebt goede buikspieroefeningen nodig en het juiste materiaal. Een fitnessbank is hierbij van onschatbare waarde. Het geeft je de mogelijkheid om je trainingsschema met tal van oefeningen uit te breiden en je kunt er buikspieroefeningen mee doen die anders niet mogelijk zijn. Tevens is voeding niet uit te sluiten bij een sportieve levensstijl, in dit artikel leggen wij de basis uit.
  Lees hier meer!

 • Armspieren trainen met elastiek? De meeste effectieve oefeningen vind je hier

  Armspieren met een fitness elastiek, is dat mogelijk? Jazeker! Voor velen bestaat nog de illusie dat armspieren alleen getraind kunnen worden met behulp van gewichten. Deze methode werkt goed, maar tegenwoordig zijn er tal van mogelijkheden om je armspieren te trainen. Eén van de huidige trends is het trainen van armspieren met behulp van fitness elastiek. Wij vonden het daarom een goed idee om een paar leuke oefeningen uit te lichten! Lees hier meer!

 • De beste Dynaband oefeningen

  De dynaband is weer enorm populair!
  Dit heeft voornamelijk te maken met dat men dacht dat trainen met fitnessapparatuur veel effectiever zou zijn. Niets is minder waar.

  De hoeveelheid spiervezels die geactiveerd wordt en de hoeveelheid kracht van de spiervezels blijkt gewoon gelijk te zijn. Studies hebben tevens aangetoond dat het trainen met weerstandsbanden in even grote mate de spierkracht vergroot en vet vermindert als trainen met machines. Dus een duur sportschool abonnement heb je helemaal niet nodig!

  En daarom zetten wij de beste oefeningen, waarmee je een fullbody workout kan doen, met een Dynaband voor je op een rij: Lees hier meer!

 • Waar moet je op letten bij de aanschaf van een fitness elastiek set?

  Doordat fitness met de daarbij behorende lifestyle steeds populairder wordt neemt het aanbod van fitness artikelen razendsnel toe. Helaas is de kwaliteit van deze artikelen vaak twijfelachtig. Vele van deze artikelen worden geproduceerd in China, kwaliteitsstandaarden zijn hier anders opgezet. Dit neemt niet weg dat er hoogwaardige kwalitatief goede producten weg komen, je moet op bepaalde aspecten letten bij de aanschaf. Lees hier meer!

 • Welke powerband heb ik nodig?

  Je hebt vast alle voordelen al gelezen van het trainen met powerbands dus het is overbodig dat hier nog eens op te sommen. Wil je deze informatie toch nog even lezen? dan kan je alle voordelen van het trainen met powerbands hier vinden.

  Je vraagt je waarschijnlijk alleen nog af welke powerband je het beste kan gaan gebruiken voor je workout.  Lees hier meer!

 • Borstspieroefeningen: 4 unieke oefeningen om je borstspieren te verbeteren

  Het internet staat er vol mee: borstspieroefeningen voor 'chest day'. Inmiddels staat er zoveel informatie online dat velen door de bomen het bos niet meer zien. Dat is natuurlijk geen schande, want je wilt gewoon de beste oefeningen vinden om aan de slag te gaan. We hebben alvast het voorwerk voor je gedaan en een top 4 samengesteld die je makkelijk kunt toevoegen aan je workout. In dit blogartikel zal je daarom een variatie aan oefeningen tegenkomen en verschijnende nieuwe mogelijkheden ontdekken.

  Let op: deze oefeningen behandelen niet de standaard clichés, maar voegen ook daadwerkelijk iets toe aan je einddoel: een fit lichaam. Lees hier meer!

 • Buikspierbank, nieuw in de fitness scene. Lees hier meer!

  Keiharde buikspieren kweken met onze multifunctionele X-2 Sit-up bench

  Met onze X-2 buikspierbank met elastieken is het mogelijk om je buikspieren op ontelbare mogelijkheden te trainen dit terwijl het lijkt dat de fitnessbank maar een kunstje kan. De X-2 fitnessbank ook wel Sit-up bench genoemd wordt geleverd inclusief elastieken en hulpveer.  In dit blogartikel proberen wij de meest effectieve oefeningen uit te lichten. Lees hier meer!

 • Kettlebells en Dumbbells, hoe val je er mee af?

  Afvallen door middel van kettlebells en dumbbells

  Loop bij een willekeurige sportschool naar binnen en je ziet de meeste ingewikkelde en futuristische apparaten staan. Leuk om klanten mee naar de sportschool te trekken maar om af te vallen, of voor het ontwikkelen van je spieren, heb je deze apparaten helemaal niet nodig. Heel je lichaam is thuis te trainen met een paar simpele hulpmiddelen: met kettlebells en met dumbbells. Lees hier meer!

Artikelen 1 tot 10 van 52 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6