Blog

 • De 10 beste oefeningen met een Fitnessbal

  Je hebt ze vast wel eens gezien of misschien heb je er wel een thuis liggen; de fitnessbal.

  Vaak worden ze aangeschaft voor bijvoorbeeld oefeningen die je bij je revalidatie helpen.

  Maar wist je dat je hier ook echt heel veel verschillende oefeningen mee kan doen die heel goed zijn voor je hele lichaam? Wij hebben de 10 beste voor je op een rijtje gezet!

  Lees hier meer!

 • 8 Motivatie TIPS om te gaan sporten!

  Je herkent het vast wel. Je had bedacht om vanavond te gaan sporten, maar na een dag werken beland je na het eten op de bank en wil je er niet meer vanaf komen. Soms heb je gewoon echt geen zin. Toch is het belangrijk om ook dan gewoon te gaan!
  Je kent het gevoel ook vast wel dat je later baalt dat je toch niet bent geweest. Om dit te voorkomen geven wij je wat motivatie om gewoon je sportkleding aan te doen en te gaan! Je zult ons dankbaar zijn!
  Lees hier meer!

 • Tips voor een summerbody!

  Ook al is het nog maar februari, de lente hangt alweer in de lucht en voordat je het weet zitten we alweer midden in de zomerperiode! Op precies te zijn hebben we 'nog maar' 116 dagen om ons summerproof te trainen! Ben jij al begonnen?

  Lees hier meer!

 • Deuranker gebruiken bij Fitness Elastieken

  We krijgen regelmatig de vraag binnen hoe je precies de deurhouder moet gebruiken die bij een Fitness Elastiek set zit. Het is eigenlijk heel simpel:

  Lees hier meer!

 • Krachttraining voor vrouwen? Jazeker!

  Trainen met gewichten heeft ontzettend veel voordelen. Ja, ook voor vrouwen! 

  Veel vrouwen denken snel gespierd te worden als ze met krachttraining beginnen, maar dat is echt niet zo. Lees hier meer!

 • Sporttape gebruiken

  Sporttape wordt veel gebruikt bij blessures en het verstevigen van de spieren. Vroeger werd het veel gebruikt door fysiotherapeuten maar het is ook heel goed zelf te gebruiken. Lees hier meer!

 • Het belang van voeding bij krachttraining

  Wil je een sixpack dan zal je daar hard voor moeten trainen. Je hebt goede buikspieroefeningen nodig en het juiste materiaal. Een fitnessbank is hierbij van onschatbare waarde. Het geeft je de mogelijkheid om je trainingsschema met tal van oefeningen uit te breiden en je kunt er buikspieroefeningen mee doen die anders niet mogelijk zijn. Tevens is voeding niet uit te sluiten bij een sportieve levensstijl, in dit artikel leggen wij de basis uit.
  Lees hier meer!

 • Armspieren trainen met elastiek? De meeste effectieve oefeningen vind je hier

  Armspieren met een fitness elastiek, is dat mogelijk? Jazeker! Voor velen bestaat nog de illusie dat armspieren alleen getraind kunnen worden met behulp van gewichten. Deze methode werkt goed, maar tegenwoordig zijn er tal van mogelijkheden om je armspieren te trainen. Eén van de huidige trends is het trainen van armspieren met behulp van fitness elastiek. Wij vonden het daarom een goed idee om een paar leuke oefeningen uit te lichten! Lees hier meer!

 • De beste Dynaband oefeningen

  De dynaband is weer enorm populair!
  Dit heeft voornamelijk te maken met dat men dacht dat trainen met fitnessapparatuur veel effectiever zou zijn. Niets is minder waar.

  De hoeveelheid spiervezels die geactiveerd wordt en de hoeveelheid kracht van de spiervezels blijkt gewoon gelijk te zijn. Studies hebben tevens aangetoond dat het trainen met weerstandsbanden in even grote mate de spierkracht vergroot en vet vermindert als trainen met machines. Dus een duur sportschool abonnement heb je helemaal niet nodig!

  En daarom zetten wij de beste oefeningen, waarmee je een fullbody workout kan doen, met een Dynaband voor je op een rij: Lees hier meer!

 • Waar moet je op letten bij de aanschaf van een fitness elastiek set?

  Doordat fitness met de daarbij behorende lifestyle steeds populairder wordt neemt het aanbod van fitness artikelen razendsnel toe. Helaas is de kwaliteit van deze artikelen vaak twijfelachtig. Vele van deze artikelen worden geproduceerd in China, kwaliteitsstandaarden zijn hier anders opgezet. Dit neemt niet weg dat er hoogwaardige kwalitatief goede producten weg komen, je moet op bepaalde aspecten letten bij de aanschaf. Lees hier meer!

Artikelen 1 tot 10 van 56 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6