Dumbbells

 • Trainen met losse gewichten?

  Veel mensen zijn nog overtuigd van het trainen met apparaten. Toch is het trainen met losse gewichten een betere optie. De basis voor het verbeteren van je resultaten en je lichaam zit in het trainen met losse gewichten en je eigen lichaamsgewicht.

  Lees hier meer!

 • Krachttraining voor thuis

  Denk je erover om thuis aan de slag te gaan met krachttraining? Dat is een goede keuze. Je hebt alleen de juiste materialen en motivatie nodig!

  Lees hier meer!

 • Tips voor een summerbody!

  Ook al is het nog maar februari, de lente hangt alweer in de lucht en voordat je het weet zitten we alweer midden in de zomerperiode! Op precies te zijn hebben we 'nog maar' 116 dagen om ons summerproof te trainen! Ben jij al begonnen?

  Lees hier meer!

 • Kettlebells en Dumbbells, hoe val je er mee af?

  Afvallen door middel van kettlebells en dumbbells

  Loop bij een willekeurige sportschool naar binnen en je ziet de meeste ingewikkelde en futuristische apparaten staan. Leuk om klanten mee naar de sportschool te trekken maar om af te vallen, of voor het ontwikkelen van je spieren, heb je deze apparaten helemaal niet nodig. Heel je lichaam is thuis te trainen met een paar simpele hulpmiddelen: met kettlebells en met dumbbells. Lees hier meer!

4 artikel(en)