Terug

  • Gegarandeerd de laagste prijs!
  • Geen verzendkosten
  • Voor 23:59 besteld? Morgen bezorgd!

Fitness Hoelahoep: snel en effectief trainen

  • 02 / 01 / 2020 0
Fitness Hoelahoep: snel en effectief trainen

De hoelahoep is een artikel dat veel mensen nog kennen van de plaatselijke speelgoedwinkel. Tegenwoordig bestaat er ook een hoelahoep als aanvulling voor je fitnessoefeningen. Dit trainingsmiddel is voorzien van extra gewicht, waardoor het mogelijk wordt om een complete workout te doen voor diverse spiergroepen. Meer weten over dit artikel? Lees dan vooral verder.

De hoelahoep is een artikel dat veel mensen nog kennen van de plaatselijke speelgoedwinkel. Tegenwoordig bestaat er ook een hoelahoep als aanvulling voor je fitnessoefeningen. Dit trainingsmiddel is voorzien van extra gewicht, waardoor het mogelijk wordt om een complete workout te doen voor diverse spiergroepen. Meer weten over dit artikel? Lees dan vooral verder.

Hoe ziet de fitness hoelahoep eruit?

De hoepel bestaat uit een zesdelig set. Door het klik-systeem zet je de hoelahoep in een handomdraai in elkaar. Het zorgt er tevens voor dat je overal en flexibel kunt trainen. Naderhand is het ook weer mogelijk om de hoepel uit elkaar te halen. Het voordeel hiervan is dat je de hoelahoep overal mee naar toe kunt nemen.

Trainen met de fitness hoelahoep

De hoepel is geschikt om rugspieren, buikspieren en heupen te trainen. Het is een ideaal middel om te werken aan vetverbranding en gewichtsverlies. Het vet van de buik en de heupen wordt namelijk verminderd door veelvuldig gebruik. De hoepel zorgt ervoor dat het lichaam in vorm komt en vergroot de bewegelijkheid.

Tijdens het hoelahoepen verbrand je al snel vele calorieën. Na schatting verbrand je gemiddeld 100 calorieën per 10 minuten. Dit is vergelijkbaar met een intensief stuk hardlopen. Echter heb je hiervoor geen hardloopoutfit nodig. Je kunt dus ongestoord en flexibel blijven trainen op momenten dat het jou uitkomt.

Verschil met de standaard hoelahoep

De standaard hoelahoep, die we kennen van speelgoedzaken, is niet vergelijkbaar met de fitness hoelahoep. Sterker nog: de fitness variant heeft meer mogelijkheden. Zo is er standaard gewicht bijgevoegd, is er meer aandacht besteed aan het materiaal en is er continu uitdaging aanwezig tijdens het trainen. De binnenzijde van de hoepel is voorzien van een golflaag en werkt stimulerend voor de doorbloeding van het lichaam. Dit zorgt ervoor dat je snel herstelt en minder snel last krijgt van spierpijn.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »