Terug

  • Gegarandeerd de laagste prijs!
  • Geen verzendkosten
  • Voor 23:59 besteld? Morgen bezorgd!

De mogelijkheden van een Foam Roller

  • 02 / 01 / 2020 0
De mogelijkheden van een Foam Roller

Wat is een foam roller en wat kun je er precies mee? Dit zijn veel vragen die opkomen bij mensen die voor het eerst in aanraking komen met dit product. In dit artikel zal je al snel het antwoord vinden. Wij zullen je alle ins- en outs geven, zodat je naderhand genoeg informatie hebt om met de foam roller aan de slag te gaan

Wat is een foam roller en wat kun je er precies mee? Dit zijn veel vragen die opkomen bij mensen die voor het eerst in aanraking komen met dit product. In dit artikel zal je al snel het antwoord vinden. Wij zullen je alle ins- en outs geven, zodat je naderhand genoeg informatie hebt om met de foam roller aan de slag te gaan.

Spierpijn? Gebruik de Foam Roller

Heb je geregeld last van spierpijn? De foam roller kan ervoor zorgen dat de pijn wordt verzacht. Met de roller rol je de stijve spieren los en zorg je ervoor dat zenuwen en spieren ontspannen. De techniek valt onder myofascial release en werd in het verleden vaak gebruikt door sportprofessionals. Tegenwoordig is de roller voor iedereen toegankelijk.

Het gebruik van de Foam Roller

Het gebruik van de foam roller werkt simpel en effectief. Met de roller ga je over plekken waar de spierpijn voorkomt. Door het gebruik van de roller zal er spanning in de spieren ontstaan. Het apparaat zorgt er vervolgens voor dat de spieren losser worden en weer in vorm raken. Ook na een intensieve workout kan de roller gemakkelijk naar voren worden gehaald. Een goede massage zorgt er uiteindelijk voor dat de sportprestaties worden verbeterd.

Foam Roller kopen?

Ben je inmiddels al enthousiaster en wijzer geworden over de foam roller? Dan kan het natuurlijk zo zijn dat je er één wilt aanschaffen. Ons assortiment bestaat uit twee varianten: de basic en large variant. Het grootste verschil tussen de rollers ligt in in de lengte. De basic variant heeft een lengte van 33 cm en de large variant heeft een lengte van 61 cm. De doorsnee van beiden producten zijn gelijk en ligt op 13 centimeter. Ben je van plan om in grote aantallen te bestellen? Dan kun je direct profiteren van onze staffelkortingen. Voor deze kortingen geldt het volgende: hoe meer je bestelt, hoe meer korting er per staffel wordt berekend.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »