Kettlebells

Kettlebells worden gebruikt voor een full body workout. Met de kettlebell wordt het mogelijk om kracht- en conditietraining in één te doen. Door de hoge intensiteit tijdens de trainingen zorg je ervoor dat er spiermassa wordt opgebouwd. Door de opgebouwde spiermassa zorg je voor een betere verbranding van het lichaamsvet.

De kettlebells zorgen voor snel resultaat

De kettlebells zorgen voor een snel resultaat. Door de verschillende oefeningen met het gewicht is het mogelijk om in korte tijd gewicht te verliezen en spiermassa op te bouwen. Ook bouw je conditie op doordat je snelle en vooral veel bewegingen maakt.

Kettlebells zijn te verkrijgen in verschillende varianten

De kettlebell is onze webshop in verschillende varianten te verkrijgen. Afhankelijk van je trainingsniveau kun je een keuze maken uit ons assortiment. Pullbands.nl heeft een 4 kg, 6 kg, 8 kg en 10 kg variant. Vind je het lastig om een keuze te maken tussen deze gewichten? Dan is het ook mogelijk om een complete set aan te schaffen. De complete set heeft een 4, kg, 6 kg en 8 kg variant.
  • Kettlebells en Dumbbells, hoe val je er mee af?

    Afvallen door middel van kettlebells en dumbbells

    Loop bij een willekeurige sportschool naar binnen en je ziet de meeste ingewikkelde en futuristische apparaten staan. Leuk om klanten mee naar de sportschool te trekken maar om af te vallen, of voor het ontwikkelen van je spieren, heb je deze apparaten helemaal niet nodig. Heel je lichaam is thuis te trainen met een paar simpele hulpmiddelen: met kettlebells en met dumbbells. Lees hier meer!

  • Kettlebell, een gemakkelijk en effectief trainingsmiddel

    De kettlebell, misschien ben je het product al een keer tegengekomen. De kettlebell is namelijk de afgelopen jaren sterk gestegen in populariteit. Het trainingsmiddel is populair en wordt door veel sporters gebruikt. Vroeger werd de kettlebell gebruikt tijdens trainingen van het Russische leger. Het gemak en de effectiviteit van het gewicht is inmiddels overgewaaid naar de rest van de wereld en iedere sportschool is inmiddels voorzien van een setje met kettlebells. In dit artikel lees je alles over het gebruik en de effectiviteit van dit trainingsmiddel.

    Continue reading

2 artikel(en)