Kettlebells

Kettlebells worden gebruikt voor een full body workout. Met de kettlebell wordt het mogelijk om kracht- en conditietraining in één te doen. Door de hoge intensiteit tijdens de trainingen zorg je ervoor dat er spiermassa wordt opgebouwd. Door de opgebouwde spiermassa zorg je voor een betere verbranding van het lichaamsvet.

De kettlebells zorgen voor snel resultaat

De kettlebells zorgen voor een snel resultaat. Door de verschillende oefeningen met het gewicht is het mogelijk om in korte tijd gewicht te verliezen en spiermassa op te bouwen. Ook bouw je conditie op doordat je snelle en vooral veel bewegingen maakt.

Kettlebells zijn te verkrijgen in verschillende varianten

De kettlebell is onze webshop in verschillende varianten te verkrijgen. Afhankelijk van je trainingsniveau kun je een keuze maken uit ons assortiment. Pullbands.nl heeft een 4 kg, 6 kg, 8 kg en 10 kg variant. Vind je het lastig om een keuze te maken tussen deze gewichten? Dan is het ook mogelijk om een complete set aan te schaffen. De complete set heeft een 4, kg, 6 kg en 8 kg variant.
 • Trainen met losse gewichten?

  Veel mensen zijn nog overtuigd van het trainen met apparaten. Toch is het trainen met losse gewichten een betere optie. De basis voor het verbeteren van je resultaten en je lichaam zit in het trainen met losse gewichten en je eigen lichaamsgewicht.

  Lees hier meer!

 • Krachttraining voor thuis

  Denk je erover om thuis aan de slag te gaan met krachttraining? Dat is een goede keuze. Je hebt alleen de juiste materialen en motivatie nodig!

  Lees hier meer!

 • Tips voor een summerbody!

  Ook al is het nog maar februari, de lente hangt alweer in de lucht en voordat je het weet zitten we alweer midden in de zomerperiode! Op precies te zijn hebben we 'nog maar' 116 dagen om ons summerproof te trainen! Ben jij al begonnen?

  Lees hier meer!

 • Kettlebells en Dumbbells, hoe val je er mee af?

  Afvallen door middel van kettlebells en dumbbells

  Loop bij een willekeurige sportschool naar binnen en je ziet de meeste ingewikkelde en futuristische apparaten staan. Leuk om klanten mee naar de sportschool te trekken maar om af te vallen, of voor het ontwikkelen van je spieren, heb je deze apparaten helemaal niet nodig. Heel je lichaam is thuis te trainen met een paar simpele hulpmiddelen: met kettlebells en met dumbbells. Lees hier meer!

 • Kettlebell, een gemakkelijk en effectief trainingsmiddel

  De kettlebell, misschien ben je het product al een keer tegengekomen. De kettlebell is namelijk de afgelopen jaren sterk gestegen in populariteit. Het trainingsmiddel is populair en wordt door veel sporters gebruikt. Vroeger werd de kettlebell gebruikt tijdens trainingen van het Russische leger. Het gemak en de effectiviteit van het gewicht is inmiddels overgewaaid naar de rest van de wereld en iedere sportschool is inmiddels voorzien van een setje met kettlebells. In dit artikel lees je alles over het gebruik en de effectiviteit van dit trainingsmiddel.

  Continue reading

5 artikel(en)