Krachttraining

 • Trainen met losse gewichten?

  Veel mensen zijn nog overtuigd van het trainen met apparaten. Toch is het trainen met losse gewichten een betere optie. De basis voor het verbeteren van je resultaten en je lichaam zit in het trainen met losse gewichten en je eigen lichaamsgewicht.

  Lees hier meer!

 • Krachttraining voor thuis

  Denk je erover om thuis aan de slag te gaan met krachttraining? Dat is een goede keuze. Je hebt alleen de juiste materialen en motivatie nodig!

  Lees hier meer!

 • 8 Motivatie TIPS om te gaan sporten!

  Je herkent het vast wel. Je had bedacht om vanavond te gaan sporten, maar na een dag werken beland je na het eten op de bank en wil je er niet meer vanaf komen. Soms heb je gewoon echt geen zin. Toch is het belangrijk om ook dan gewoon te gaan!
  Je kent het gevoel ook vast wel dat je later baalt dat je toch niet bent geweest. Om dit te voorkomen geven wij je wat motivatie om gewoon je sportkleding aan te doen en te gaan! Je zult ons dankbaar zijn!
  Lees hier meer!

 • Tips voor een summerbody!

  Ook al is het nog maar februari, de lente hangt alweer in de lucht en voordat je het weet zitten we alweer midden in de zomerperiode! Op precies te zijn hebben we 'nog maar' 116 dagen om ons summerproof te trainen! Ben jij al begonnen?

  Lees hier meer!

 • Krachttraining voor vrouwen? Jazeker!

  Trainen met gewichten heeft ontzettend veel voordelen. Ja, ook voor vrouwen! 

  Veel vrouwen denken snel gespierd te worden als ze met krachttraining beginnen, maar dat is echt niet zo. Lees hier meer!

 • Het belang van voeding bij krachttraining

  Wil je een sixpack dan zal je daar hard voor moeten trainen. Je hebt goede buikspieroefeningen nodig en het juiste materiaal. Een fitnessbank is hierbij van onschatbare waarde. Het geeft je de mogelijkheid om je trainingsschema met tal van oefeningen uit te breiden en je kunt er buikspieroefeningen mee doen die anders niet mogelijk zijn. Tevens is voeding niet uit te sluiten bij een sportieve levensstijl, in dit artikel leggen wij de basis uit.
  Lees hier meer!

 • Borstspieroefeningen: 4 unieke oefeningen om je borstspieren te verbeteren

  Het internet staat er vol mee: borstspieroefeningen voor 'chest day'. Inmiddels staat er zoveel informatie online dat velen door de bomen het bos niet meer zien. Dat is natuurlijk geen schande, want je wilt gewoon de beste oefeningen vinden om aan de slag te gaan. We hebben alvast het voorwerk voor je gedaan en een top 4 samengesteld die je makkelijk kunt toevoegen aan je workout. In dit blogartikel zal je daarom een variatie aan oefeningen tegenkomen en verschijnende nieuwe mogelijkheden ontdekken.

  Let op: deze oefeningen behandelen niet de standaard clichés, maar voegen ook daadwerkelijk iets toe aan je einddoel: een fit lichaam. Lees hier meer!

 • Kettlebells en Dumbbells, hoe val je er mee af?

  Afvallen door middel van kettlebells en dumbbells

  Loop bij een willekeurige sportschool naar binnen en je ziet de meeste ingewikkelde en futuristische apparaten staan. Leuk om klanten mee naar de sportschool te trekken maar om af te vallen, of voor het ontwikkelen van je spieren, heb je deze apparaten helemaal niet nodig. Heel je lichaam is thuis te trainen met een paar simpele hulpmiddelen: met kettlebells en met dumbbells. Lees hier meer!

 • Trainen met weerstand elastiek. Gratis schema!

  Trainingen met een weerstand elastiek maken je leven een stuk makkelijker. Je lidmaatschap van de sportschool kan je opzeggen. We hebben met behulp van onze klanten een van de beste trainingen gevonden.  Voor de aankomende zomer zijn we op de volgende training gekomen. Lees hier meer!

 • 5 unieke bilspieroefeningen met een Squat Elastiek

  Zoals je al eens hebt vernomen is een squat elastiek één van de beste manieren om te trainen. Hoewel er een miljoen manieren zijn om deze elastieken te gebruiken, gaan we vandaag de focus verleggen op de bilspieren. De oefeningen die worden behandeld zijn goed voor de spieren: gluteus maximus, gluteus medius en gluteus minimus. Laten we direct van start gaan! Lees hier meer!

Artikelen 1 tot 10 van 12 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2