Weerstandsbanden

11 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

11 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Weerstandsbanden bieden vrijheid in het trainen. De elastieken zijn te gebruiken op momenten wanneer het jou uitkomt. Vind je het prettig om thuis, buiten of bij een sportclub te trainen? De elastieken maken het mogelijk om in alle vrijheid te trainen. Ons assortiment weerstandsbanden bestaan uit powerbands en dynabands. De elastieken zijn gemaakt van meerlaags naadloos latex en bieden stevigheid tijdens de workouts. De elastieken zullen hierdoor niet scheuren of afbreken tijdens een training.

Dynabands voor herstel, yoga, pilates en revalidatie

De dynabands worden gebruikt voor lichte oefeningen zoals: yoga, pilates en blessureherstel. Voor zwaardere oefeningen zijn de dynabands minder geschikt. De oefeningen zijn gericht op het herstellen en rusten van de spieren. De banden zijn licht, compact en uitermate geschikt om te verdiepen en stretchen, zonder dat er onnodige blessures ontstaan. Sterker nog de banden zorgen ervoor dat je lichaam weer snel in vorm komt. De banden zijn verkrijgbaar in verschillende weerstanden. De weerstand wordt bepaald door de dikte van het materiaal. Hoe dikker de band, hoe groter de weerstand. Ook wordt de weerstand vergroot tijdens het uitrekken van het elastiek.

Powerbands voor een full body work out

De powerbands maken het mogelijk om alle spiergroepen van het lichaam te trainen. De weerstand van de powerband wordt opgebouwd bij het uitrekken van het elastiek. Voor het gebruik van deze banden zijn geen accessoires nodig. De banden kunnen na aanschaf direct worden gebruikt. Binnen no-time kun je starten met het trainen. De banden lenen zich graag uit voor een full body work out. In korte tijd wordt het mogelijk om een complete workout te doen, waarin geen enkele spiergroep wordt overgeslagen.