Oefeningen

Zoals je waarschijnlijk al weet is het aantal oefeningen dat je met de resistance bands set uit kunt voeren eindeloos. Op youtube zijn vele filmpjes te vinden die verschillende uitvoeringen met resistance bands demonstreren.

Bij de resistance bands set krijg je ook een handleiding, daar staan ook een aantal oefeningen op.

Enkele voorbeelden van oefeningen zijn ook op onderstaande afbeelding te vinden, meer voorbeelden vind je in de handleiding van onze set en in het ThuisfitnessXLs.nl E-book. Dit E-book ontvang je gratis wanneer u een resistance bands set besteld.

Oefeningen uitgevoerd door Stacey van Staceyswereld.nl

Staceyswereld is een blog over beauty, fitness en fashion. Hier schrijft Stacey dagelijks artikelen over dingen die haar interesseren. Onderwerpen die haar interesseren zijn: fashion, beauty en fitness.

Stacey heeft haar lezers kennis laten maken met de resistance bands set van ThuisfitnessXLs.nl door hier een verslag over te schrijven. Ze heeft de set een aantal weken gebruikt om vervolgens haar ervaringen te delen. Zij vertelt in haar blogs onder andere over de oefeningen die zij heeft uitgevoerd met de resistance bands set.

Stacey was erg tevreden over de resultaten van het trainen met fitness elastiek. Haar verslagen kun je via deze link lezen.