Optrekrek

Wil jij graag je thuis trainingen uitbreiden met een optrekrek? Met dit multifunctionele trainingsmiddel kun je in korte tijd prachtige resultaten behalen! Hiervoor hoef je alleen het rek te koppelen aan een deurpost. Vervolgens kun je direct starten met trainen.

In een veilige thuisomgeving trainen met een optrekrek

Zoals hierboven al werd benoemd, kan het optrekrek gemakkelijk worden gekoppeld aan een deurpost. Het rek is veilig en zorgt voor de nodige stabiliteit tijdens het trainen. Op voorhand dien je wel te beoordelen of deurpost geschikt is om te gebruiken. De rekken uit ons assortiment passen enkel op deuropeningen met een breedte van 60 tot 90 cm. Dit zijn de meest gangbare maten, waardoor het rek in de meeste gevallen gewoon zal passen. Er zijn veel oefeningen mogelijk met het oprektrek, maar de bekendste oefening is toch wel de pull-up, waarop de benaming van dit product eveneens is gebaseerd. De pull-up staat letterlijk voor optrekken. Het optrekken met deze stang, zorgt ervoor dat je aandacht schenkt aan het bovenlichaam.

Het aanschaffen van een oprektrek: vandaag besteld, morgen in huis!

Ben je van plan om op de korte termijn een optrekrek aan te schaffen? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Binnen ons assortiment hebben wij de beschikking over twee unieke rekken, die je zullen helpen met het behalen van je sportieve doeleinden.

optrekrek basic optrekrek heavy