Terug

 • Gegarandeerd de laagste prijs!
 • Geen verzendkosten
 • Voor 21:00 besteld? Zelfde dag verstuurd!

Het retourneren van een bestelling

Wij doen er alles aan om de producten die door jou zijn besteld zo snel mogelijk te bezorgen. Voor alle producten in de webshop geldt dat deze gratis worden verzonden.

Wij vinden het belangrijk dat jouw bestelling zonder extra kosten wordt afgeleverd. Je komt dus niet voor onverwachte kosten te staan bij het afronden van de bestelling. Alle producten in onze webshop worden daarom kosteloos verzonden. Ook kun je bij het plaatsen van de bestelling aangeven waar en wanneer je het pakket wilt laten bezorgen. Het is ook mogelijk om het pakket af te laten leveren bij een PostNL pakketpunt.

Producten ophalen in Enschede

Het is ook mogelijk om jouw bestelling op te halen bij ons bedrijf in Enschede. Woon je in de buurt van Enschede en wil je zo snel mogelijk starten met trainen? Bij het plaatsen van de bestelling kan je kiezen voor de "verzendmethode" afhalen in Enschede. Je ontvangt van ons een mail wanneer de bestelling klaar staat om afgehaald te worden. Het adres is: Josinkhof Weg 34 in Enschede.

 

Het retourneren van artikelen

Het kan natuurlijk gebeuren dat jouw bestelling niet volledig naar wens is of dat je de artikelen toch niet meer nodig hebt. Op deze pagina vind je informatie over het retourneren van de bestelling.

30 Dagen de tijd om aan te geven dat je het product terug wilt sturen

Bij de aankoop van producten in de webshops van Specishops heb je de mogelijkheid de bestelling zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 30 dagen. Deze bedenktermijn gaat in op de dag na ontvangst van het product. Na de melding heb je nog 14 dagen de tijd om de bestelling terug te sturen.

De retourprocedure van Specishops

 1. Via email kan je aangeven dat je de bestelling terug wilt sturen. Dit wordt dan direct door ons genoteerd. Stuur email voor het aanmelden van een retour.
 2. Je pakt het product - indien redelijkerwijs mogelijk - in originele staat, ongeopend en onbeschadigd in in de oorspronkelijke verpakking.
 3. Je stuurt het product binnen 14 dagen na melding  ontbinding van de overeenkomst terug naar: Specishops B.V. / Avado Logistics, Hanzepoort 14, 7575 DA, Oldenzaal
 4. De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

Een modelformulier voor het terugsturen van de bestelling vindt u hier: Retourformulier Specishops

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box
  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »