Specialisme, klantvriendelijkheid en lage prijzen.

Dat is waar Specishops voor staat. Doordat wij ons richten op specifieke artikelsoorten, zijn wij voor die artikelsoorten echte specialisten. Wij kunnen daarom goede informatie geven over onze producten en door onze grote inkoopaantallen scherpe prijzen bieden. Bekijk de reviews en link naar de website van ons bedrijf hieronder. Voor het verzamelen van deze reacties werken wij samen met de Feedback Company.

Bekijk de reviews en link naar de website van ons bedrijf hieronder. Voor het verzamelen van deze reacties werken wij samen met de Feedback Company.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van aanbiedingen, nieuwe producten en nieuwtjes!

Onze betaalmethoden

In de webshops van Specishops kunt u betalen middels iDEAL, Paypal, Afterpay (achteraf betalen) en een overboeking. Voor Afterpay vragen wij een bijdrage van €1,50. De overige betaalmethoden zijn gratis. Meer informatie over onze betaalmethoden vindt u op de pagina over onze betaalmogelijkheden.

Bestelling ophalen in Enschede

Het is ook mogelijk om het bestelde fitness elastiek op te halen bij ons bedrijf in Enschede. Bij het bestellen kies je voor de "verzendmethode": Afhalen in Enschede. Wanneer het fitness elastiek klaar staat om afgehaald te worden, ontvang je automatisch een e-mail. Meer informatie over het ophalen van de bestelling in Enschede vind je op de pagina over het ophalen van de bestelling.

De reviews en keurmerken

Voor het verzamelen van reviews werken wij samen met The Feedback Company. De stichting Webwinkelkeur keurt onze webshops zodat jij de zekerheid hebt van een goede afhandeling van jouw bestelling. Meer informatie over onze reviews en keurmerken vind je op de pagina over onze reviews en keurmerken.

Retourneren

Binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling, kan deze zonder opgaaf van redenen kosteloos worden geretourneerd. Wij hebben hiervoor een eenvoudige retourprocedure gemaakt. Informatie over het retourneren de de retourprocedure vind je hier.

Algemene voorwaarden & privacy statement

Onze algemene voorwaarden zijn hier te vinden. Het privacy statement vint je hier.

Onze contactgegevens

Specishops
Josink Hofweg 34
7544 PP Enschede
Telefoonnummer: 053 - 5738456
BTW Nummer: NL860003772B01
KVK Nummer: 74720279

Bekijk voor meer contactinformatie onze contactpagina.