Terug

  • Gegarandeerd de laagste prijs!
  • Geen verzendkosten
  • Voor 23:59 besteld? Morgen bezorgd!

Home fitness in Coronatijd

  • 21 / 07 / 2020 0
Home fitness in Coronatijd

Wist je dat je met alleen een setje fitness elastieken al een full body workout thuis kan doen? Door de verschillende weerstanden is het geschikt voor elk niveau!

Thuis sporten in coronatijd

Toen de sportscholen dicht gingen ivm het virus was er een run op alle fitness artikelen. Overal was het dan ook binnen no-time uitverkocht. Iedereen wilde graag thuis verder sporten.

Hopelijk heb jijzelf ook nog wat kunnen bemachtigen om fit te blijven in deze crisisperiode. 

Nu alles weer een beetje op gang komt en ook de fitness artikelen weer langzaam op voorraad komen is het alsnog een goed idee om wat attributen aan te schaffen voor thuis. 

In sportscholen heb je immers nog steeds te maken met regels en moet je je wellicht vooraf inschrijven, niet heel ideaal. 

Home gym

Om je een voorbeeld te geven; je kunt alleen al met een setje fitness elastieken (ja, ook de gevorderde spierbundels) een full body workout doen. Door de verschillende weerstanden is het voor iedereen geschikt. 

Ook is een setje dumbbels of kettlebells ideaal om thuis te hebben voor wat spieropbouw. Van ons ontvang je ook een E-book met oefeningen waardoor je direct een workout gaan uitvoeren. 

Op in de buurt Enschede verscheen onlangs een artikel van iemand die een home gym heeft en daarbij ook gebruik maakt van Specifit fitness artikelen zoals de dumbells en kettlebells

 

 

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »