Terug

  • Gegarandeerd de laagste prijs!
  • Geen verzendkosten
  • Voor 23:59 besteld? Morgen bezorgd!

Wat is een suspension trainer en wat kun je ermee?

  • 02 / 01 / 2020 0
Wat is een suspension trainer en wat kun je ermee?

Wat is een suspension trainer en hoe werkt dit apparaat? In dit blogartikel zullen wij de belangrijkste aspecten behandelen. Zie je er tegen op om naar de sportschool te gaan en zoekt u een andere oplossing? Dan kan het trainingsmiddel een uitkomst bieden.

Wat is een suspension trainer en hoe werkt dit apparaat? In dit blogartikel zullen wij de belangrijkste aspecten behandelen. Zie je er tegen op om naar de sportschool te gaan en zoekt u een andere oplossing? Dan kan het trainingsmiddel een uitkomst bieden. 

Wat is een suspension trainer?

De suspension trainer is een trainingsmiddel dat gebruik maakt van de zwaartekracht en het lichaamsgewicht. Een groot voordeel van deze tool is dat u verschillende lichaamsoefeningen tegelijk kunt uitvoeren. Doordat je constant de lichaamspositie kunt wijzigen, is deze tool geschikt voor sporters op elk trainingsniveau. Het maakt dus niet uit of u jong, oud, beginner of ervaren bent.

De suspension trainer maakt het mogelijk dat je niet afhankelijk bent van de sportschool. Door de veelzijdige oefeningen, kun je vrij gemakkelijk thuis trainen. Het trainingsmiddel is makkelijk te bevestigen aan een muur, deur, boom of lantaarnpaal. Het apparaat mag worden gezien als mobiel trainingsmiddel. De workout kan direct worden gestart en vervolgens kan het apparaat makkelijk worden opgeborgen.

Hoe werkt de suspension trainer?

De meeste fitnessapparaten bestaan uit zogeheten isolatieoefeningen. Dat houdt in dat er voor elke spiergroep één apart apparaat aanwezig is. De suspension trainer zorgt er voor dat er met één tool een full body workout wordt gedaan. Deze manier van trainen noemt men ook wel compound oefeningen. Bij deze oefeningen train je meerdere spiergroepen tegelijk, wordt er spiermassa opgebouwd en zal u calorieën verbranden. Kortom: je traint effectiever en zal dit dan ook sneller merken. Het is echter wel belangrijk dat je de oefeningen frequent uitoefent om resultaten te behalen.

Voor de suspension trainer bestaan er verschillende oefeningen. Om u een helder beeld te geven van het apparaat, hebben wij hieronder een video geplaatst, waarin een full body workout wordt gedaan in sléchts 20 minuten. De video laat het gebruik en de handigheid van de suspension trainer zien.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »