Fitness Elastiek Set van ThuisfitnessXL verbeterd op drie punten

Via de Feedback Company en Stichting Webwinkelkeur verzamelen wij reviews over onze service in het algemeen en over onze producten. Ook voor de fitness elastiek set compleet en de fitness elastiek set XL worden productreviews verzameld. Na het plaatsen van een bestelling wordt elke klant per mail gevraagd of zij de service en het ontvangen product willen beoordelen. Met deze beoordelingen kunnen wij onze service verbeteren.

Drie belangrijke tips van klanten over fitness elastiek

Via de productreviews kwamen drie belangrijke verbeterpunten naar voren:

 1. Het deuranker van de set was te klein voor deuren waar een grote kier zit tussen de deur en de deurpost.
 2. Wanneer de enkelhouders veel werden gebruikt, beschadigden deze de huid doordat de stof van de houders over de huid schuurt.
 3. De opbergzak was aan de kleine kant en daarom was het moeilijk om alle elastieken én accessoires snel in de zak te krijgen.

Van deze tips hebben wij gebruik gemaakt en samen met de fabrikant hebben wij de sets aangepast zodat bovenstaande problemen zijn opgelost. Hieronder geven we per verbeterpunt aan wat er precies is veranderd aan de nieuwe sets ten opzichte van de vorige producties.

Een groter deuranker

Het nieuwe deuranker heeft nu een doorsnee van zo'n 10 centimeter en is zo'n 5 centimeter dik. Door deze grote afmetingen kan het deuranker ook gebruikt worden wanneer de ruimte tussen de deur en de deurpost groot is.

Extra zacht foam in de enkelhouders

Aan de binnenzijde van de enkelhouders zit nu een laag met extra zacht foam. Dit foam zorgt ervoor dat de huid om de enkels niet meer beschadigd door het schuren van het nylon materiaal. Als een van de weinige leveranciers levert ThuisfitnessXL.nl alleen nog maar enkelhouders met deze extra bescherming!

Een grote opbergzak voor de set compleet én set XL

De nieuwe opbergzakken van beide sets zijn nu 30 centimeter lang en 30 centimeter breed. Hierdoor kunnen de elastieken met daarbij de accessoires gemakkelijk in de tas geplaatst worden. Ook zit er een lus aan de zak waardoor je de zak gemakkelijk meeneemt.

2 thoughts on “Fitness Elastiek Set van ThuisfitnessXL verbeterd op drie punten”

 • Adrie van Duijn 5 October 2016 at 01:40

  Hallo,

  Vraag voordat ik de XL-set bestel:
  Kan ik als ik hiermee ga trainen meerdere tubes tegelijk aan een handvat bevestigen en hiermee aan de gang gaan??

  Mvg

  Adrie van Duijn

  • Hoi Adrie,

   Aan een handvat kunnen inderdaad meerdere elastieken vastgeklikt worden. Het is eventueel zelfs mogelijk om alle zes elastieken tegelijkertijd te gebruiken.

   Mocht je verder vragen hebben over het elastiek, dan is het altijd mogelijk om ons per e-mail of telefonisch te benaderen. Zie hiervoor onze contactpagina.

   Met vriendelijke groet,

   Specishops