Terug

  • Gegarandeerd de laagste prijs!
  • Geen verzendkosten
  • Voor 23:59 besteld? Morgen bezorgd!

Compleet vernieuwd: Fitness Elasiek Set Benen

  • 02 / 01 / 2020 0
Compleet vernieuwd: Fitness Elasiek Set Benen

Kortgeleden hebben wij de nodige aanpassingen laten verrichten aan onze fitness elastiek set voor de benen. Doordat wij intensief hebben nagedacht over de verbetering van deze elastieken, kunnen wij stellen dat we een compleet verbeterd product afleveren. In dit blogartikel zullen we de belangrijkste facetten van de vernieuwde set behandelen.

Kortgeleden hebben wij de nodige aanpassingen laten verrichten aan onze fitness elastiek set voor de benen. Doordat wij intensief hebben nagedacht over de verbetering van deze elastieken, kunnen wij stellen dat we een compleet verbeterd product afleveren. In dit blogartikel zullen we de belangrijkste facetten van de vernieuwde set behandelen.

Nieuwe elastieken: effectiever en veiliger trainen

Allereerst zijn wij gaan nadenken over het verbeteren van de kwaliteit van onze elastieken. In de vernieuwde set zitten nu twee extra stevige elastieken, die de veiligheid en de effectiviteit van het trainen verbeteren. Deze elastieken zijn er in een light en heavy variant. Dit zijn twee elastieken die perfect passen bij de set, omdat ze helpen om het trainen geleidelijk te verbeteren.

Enkelhouders: verbeterd met meer mogelijkheden

De vernieuwde enkelhouders in een veel opzichten verbeterd. Waar het bij de oude set alleen mogelijk was om deze houders te koppelen aan de enkels, is het nu mogelijk om de enkelhouders net boven de knieën te bevestigen. De enkelhouders passen net boven de knieën om tijdens comfortabele en krachtige oefeningen voor je benen, heupen, heupflexoren en kernspieren ondersteuning te bieden. Door deze gebieden te versterken wordt het evenwicht, flexibiliteit, behendigheid en uithoudingsvermogen verbeterd. Dit draagt tevens bij aan een een verhoogde snelheid, spronghoogte, snellere reactietijd, verbeterde atletische prestaties en het risico op blessures wordt verlaagd. Het unieke ontwerp stelt je in staat om op een natuurlijke wijze te bewegen door de volledige bewegingsvrijheid. Dit zorgt ervoor dat je sterker wordt en verbeterd tevens de specifieke sportvaardigheden.

Fitness Elastiek Benen kopen?

Ben je van plan om een fitness elastiek set te kopen? Zorg er dan voor dat je het artikel voor 21:00 uur besteld. De bestelling wordt dan kosteloos bij je afgeleverd.

Vandaag beginnen? Je kan het natuurlijk ook bij ons komen afhalen in Enschede!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »