Terug

  • Gegarandeerd de laagste prijs!
  • Geen verzendkosten
  • Voor 23:59 besteld? Morgen bezorgd!

Deurtrainer kopen? Lees eerst deze informatie!

  • 02 / 01 / 2020 0
Deurtrainer kopen? Lees eerst deze informatie!

Wat is een deurtrainer en hoe werkt dit trainingsmiddel? Dit zijn vragen die mogelijk door je hoofd spoken. Om een concreet antwoord te geven, hebben wij besloten om een blogartikel te wijden aan de deurtrainer. Op deze manier kunnen wij aanvullende informatie bieden over dit trainingsmiddel. Benieuwd hoe het apparaat in elkaar steekt? Start dan direct met het lezen van dit blogartikel.

Wat is een deurtrainer en hoe werkt dit trainingsmiddel? Dit zijn vragen die mogelijk door je hoofd spoken. Om een concreet antwoord  te geven, hebben wij besloten om een blogartikel te wijden aan de deurtrainer. Op deze manier kunnen wij aanvullende informatie bieden over dit trainingsmiddel. Benieuwd hoe het apparaat in elkaar steekt? Start dan direct met het lezen van dit blogartikel.

Wat is een deurtrainer en hoe werkt het?

Een deurtrainer is een multifunctioneel trainingsmiddel dat vaak wordt gebruikt voor thuistrainingen. Zoals de naam van het apparaat al doet beloven, heb je een deur nodig om de oefeningen uit te voeren. Om gebruik te maken van dit trainingsmiddel zal je met enkele zaken rekening moeten houden. Denk hierbij aan: de breedte van het deurkozijn en kwaliteit van het deurkozijn. Het is namelijk belangrijk dat de deurtrainer stevig hangt en het nodige gewicht kan verdragen.

Trainen met een deurtrainer

Het trainingsmiddel wordt gebruikt voor verschillende oefeningen, hierbij moet je denken aan: chin-ups, buikspieren, pull ups en dips. Door de veelzijdigheid aan oefeningen, kun je dus gevarieerd blijven trainen. Hierdoor zal er constant uitdaging aanwezig zijn en zal je constant geprikkeld worden om het maximale uit jezelf te halen. Ben je benieuwd hoe bepaalde oefeningen worden uitgevoerd? Bekijk dan dit blogartikel, waarin wij drie oefeningen hebben uitgelicht.

Direct online bestellen?

Binnen onze webshop beschikken wij over twee varianten van dit trainingsmiddel. Allereerst hebben wij de basic variant. Het apparaat is geschikt voor deurkozijnen met een breedte van 70 tot 80 cm en een diepte van 11 tot 16 cm. De basic variant wordt gemakkelijk bevestigd en is geschikt voor lichte trainingen. Wil je zwaarder en comfortabeler trainen? Maak dan gebruik van de heavy variant. Deze deurtrainer heeft een breedte van 60 tot 90 cm en een diepte van 20 cm. De handvatten zijn voorzien van  foam omklede rubberen handgrepen.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »