Terug

  • Gegarandeerd de laagste prijs!
  • Geen verzendkosten
  • Voor 23:59 besteld? Morgen bezorgd!

Kettlebell, een gemakkelijk en effectief trainingsmiddel

  • 02 / 01 / 2020 0
Kettlebell, een gemakkelijk en effectief trainingsmiddel

De kettlebell, misschien ben je het product al een keer tegengekomen. De kettlebell is namelijk de afgelopen jaren sterk gestegen in populariteit. Het trainingsmiddel is populair en wordt door veel sporters gebruikt. Vroeger werd de kettlebell gebruikt tijdens trainingen van het Russische leger. Het gemak en de effectiviteit van het gewicht is inmiddels overgewaaid naar de rest van de wereld en iedere sportschool is inmiddels voorzien van een setje met kettlebells. In dit artikel lees je alles over het gebruik en de effectiviteit van dit trainingsmiddel.

De kettlebell, misschien ben je het product al een keer tegengekomen. De kettlebell is namelijk de afgelopen jaren sterk gestegen in populariteit. Het trainingsmiddel is populair en wordt door veel sporters gebruikt. Vroeger werd de kettlebell gebruikt tijdens trainingen van het Russische leger. Het gemak en de effectiviteit van het gewicht is inmiddels overgewaaid naar de rest van de wereld en iedere sportschool is inmiddels voorzien van een setje met kettlebells. In dit artikel lees je alles over het gebruik en de effectiviteit van dit trainingsmiddel.

De kettlebel is een ideaal trainingsmiddel voor een full body workout. Het gewicht maakt het namelijk mogelijk om een kracht- en cardiotraining in één te doen. Door de hoge intensiteit tijdens de workouts verbrand je al snel calorieën en bouw je geleidelijk spiermassa op. Doordat de spiermassa op den duur wordt vergroot, zorg je ervoor dat je vrij gemakkelijk lichaamsvet gaat verbranden. Zelfs wanneer je niet traint is het mogelijk dat je nog steeds lichaamsvet verbrand.

De kettlebell kan door iedereen worden gebruikt. Het is dus niet van belang of je een beginnende, gevorderde of ervaren sporter bent. Tijdens een workout maak je al snel gebruik van het gehele lichaam. Het is daarin belangrijk dat je voor je workout een korte warming-up doet. Dit is van essentieel belang om onnodige blessures te voorkomen

Een kettlebell aanschaffen?

De kettlebells zijn gemaakt van hoogwaardig PE kunststof en bieden stevigheid tijdens de workout. De gewichten worden verkocht in een 4 kg6 kg8 kg en 10 kg variant. Er zijn dus verschillende gewichten beschikbaar. Ook is het mogelijk om de Kettlebell Set Compleet aan te schaffen. Deze set heeft een variatie aan gewichten waardoor je al snel kunt werken aan een fit lichaam. De weerstand kan namelijk geleidelijk worden opgebouwd en er is continu uitdaging aanwezig. De complete set bevat de 4 kg, 6 kg en 8 kg variant.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »