Terug

  • Gegarandeerd de laagste prijs!
  • Geen verzendkosten
  • Voor 23:59 besteld? Morgen bezorgd!

Onderdelen van een suspension trainer

  • 02 / 01 / 2020 0
Onderdelen van een suspension trainer

De suspension trainer is een handig trainingsmiddel waarmee aan sportieve doelen gewerkt kan worden. Met slechts één apparaat kan er een full body workout worden gedaan. De suspension trainer is overal te gebruiken en makkelijk te bevestigen. In dit artikel laten wij u zien waar de tool uit bestaat en zult u een helder beeld krijgen van het gehele apparaat.

De suspension trainer is een handig trainingsmiddel waarmee aan sportieve doelen gewerkt kan worden. Met slechts één apparaat kan er een full body workout worden gedaan. De suspension trainer is overal te gebruiken en makkelijk te bevestigen. In dit artikel laten wij u zien waar de tool uit bestaat en zult u een helder beeld krijgen van het gehele apparaat.

De onderdelen van de suspension trainer

De suspension trainer is makkelijk te bevestigen. Het ankerpunt kan op verschillende manieren worden versteld, waardoor er veel mogelijkheden ontstaan. Het apparaat beschikt over een standaard lus en een deuranker. Zo kunt u de suspension trainer vrij gemakkelijk bevestigen aan een deur, boom of lantaarnpaal. Het is aan te raden om het apparaat niet op te hangen bij deuren met scherpe randen. Het kan namelijk voorkomen dat de band van de suspension trainer beschadiging oploopt.

Ook bij het vastmaken van een lus aan een ander punt, zoals een klimrek of paal, is het belangrijk dat u nagaat of het element geschikt is voor uw lichaamsgewicht. Zorg tijdens bevestigen ervoor dat het apparaat strak vast zit, zodat u de oefeningen optimaal kunt uitoefenen. Daarnaast is het voor uw eigen veiligheid ook van belang, dat u na het bevestigen van het apparaat dit even nakijkt.

De lengte van de suspension trainer is verstelbaar, zodat u verschillende soorten oefeningen kunt uitvoeren. Het is ook mogelijk om de moeilijkheidsgraad van de oefening aan te passen, doordat er meer of minder weerstand kan worden toegevoegd. Het draait er namelijk uiteindelijk om dat u leert om gaan met de relatie tussen uw lichaam en de zwaartekracht.

Onderaan de suspension trainer bevinden zich de kabels. De kabels kunnen op verschillende manieren worden gebruikt. Zo is het mogelijk om oefeningen uit te voeren voor de rug, borst, buik, armen, schouders en benen. Dat maakt de suspension trainer uiteindelijk een veelzijdig apparaat.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »