Terug

  • Gegarandeerd de laagste prijs!
  • Geen verzendkosten
  • Voor 23:59 besteld? Morgen bezorgd!

Suspension trainer basic en heavy. Wat zijn de verschillen?

  • 02 / 01 / 2020 0
Suspension trainer basic en heavy. Wat zijn de verschillen?

De suspension trainer basic en heavy. Wat zijn de overeenkomsten en verschillen tussen beiden producten? Na het lezen van dit blogartikel zullen de verschillen tussen beide artikelen duidelijker zijn.

De suspension trainer basic en heavy. Wat zijn de overeenkomsten en verschillen tussen beiden producten? Na het lezen van dit blogartikel zullen de verschillen tussen beide artikelen duidelijker zijn.

Suspension trainer basic is een licht en flexibel trainingsmiddel

De suspension trainer basic is een licht en flexibel product. Het is een ideaal trainingsmiddel voor mensen die houden van flexibiliteit. Het apparaat is te gebruiken voor verschillende type sporters. Het maakt niet uit of je jong, oud, beginner of expert bent. Het product is op verschillende plekken en momenten te gebruiken. Vind je het fijn om in huis te trainen of hou je ervan om de in de buitenlucht te trainen? De basic variant biedt deze mogelijkheden. Het apparaat is geschikt om in twintig minuten een full body workout te doen. Door de bijgeleverde lus en ankerblok kun je het apparaat vrij snel monteren aan een boom, deur of ijzeren paal. De lengte van de suspension trainer is verstelbaar, zodat er verschillende oefeningen mogelijk zijn. Om telkens een uitdaging te vinden tijdens het trainen is het mogelijk om de moeilijkheidsgraad aan te passen. Je kunt dan gelijkmatig de weerstand met het apparaat opbouwen. Het doel van het trainingsmiddel is om een balans te vinden tussen de zwaartekracht en het lichaam.

Suspension trainer heavy is gemaakt van sterk materiaal

De suspension trainer heavy is gemaakt van sterk materiaal. Het apparaat werkt hetzelfde als de basic variant en biedt veel vrijheid. Het grootste verschil tussen beide artikelen is dat de heavy variant gemaakt is voor veelvuldig gebruik op de lange termijn. De suspension trainer heavy beschikt over sterke metalen bevestigingsklemmen. Deze klemmen bieden stevigheid tijdens de workout. Doordat de klemmen in deze variant van metaal zijn, zijn deze geschikt voor alle lichaamsgewichten. Net als met de basic variant bouw je hiermee eenvoudig kracht op en verbeter je stabiliteit en flexibiliteit. De heavy variant wordt veelal gebruikt door fanatieke sporters, sportscholen en personal trainers.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »