Terug

  • Gegarandeerd de laagste prijs!
  • Geen verzendkosten
  • Voor 23:59 besteld? Morgen bezorgd!

Suspension Trainer bevestigen? Bekijk hier het stappenplan

  • 02 / 01 / 2020 0
Suspension Trainer bevestigen? Bekijk hier het stappenplan

De suspension trainer is een functioneel trainingsmiddel. Het is mogelijk om met dit apparaat een full body workout te doen. De suspension trainer is ook eenvoudig te gebruiken. In dit artikel leggen wij uit hoe het apparaat wordt bevestigd.

De suspension trainer is een functioneel trainingsmiddel. Het is mogelijk om met dit apparaat een full body workout te doen. De suspension trainer is ook eenvoudig te gebruiken. In dit artikel leggen wij uit hoe het apparaat wordt bevestigd.

Het bevestigen van het ankerpunt van de suspension trainer

Allereerst is het belangrijk om na te gaan waar de workout gaat plaatsvinden. Mocht de workout thuis plaatsvinden dan is het mogelijk dat je de suspension trainer gaat bevestigen aan een deur. Het apparaat heeft daarvoor een zogeheten deuranker. Het wordt hierdoor mogelijk om van je deur een trainingshulpmiddel te maken. Zorg er wel voor dat de deur geschikt is voor een workout en dat het lichaamsgewicht kan verdragen. Het kan namelijk zo zijn dat een oudere deur minder bestand is voor de mogelijke workouts.

Het bevestigen van de suspension trainer gaat eenvoudig. Je verbindt het deuranker aan het apparaat, plaatst vervolgens het deuranker achter de deur en je kunt starten! Als de deur jouw richting opent is het belangrijk om het anker zo links mogelijk te plaatsen. Dit is van essentieel belang, omdat de deur anders kan openvallen tijdens de workout.

Het bevestigen van de lus aan de suspension trainer

De lus van het apparaat maakt het mogelijk dat je op verschillende plekken kunt trainen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om in de garage, tuin, of in of op zolder te trainen. De lus (onderdeel van de suspension trainer) moet dan op het bovenste punt van het apparaat worden bevestigd. Het is niet handig om de lus ergens anders aan te hangen, omdat het dan de stevigheid en veiligheid van het apparaat verslechterd. Als je van plan bent om op deze manier gebruik te maken van het apparaat, is het handig om de lus te wikkelen aan een lantaarnpaal, buis of boom.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »