Terug

  • Gegarandeerd de laagste prijs!
  • Geen verzendkosten
  • Voor 23:59 besteld? Morgen bezorgd!

Trainen met Powerbands? Lees er alles over!

  • 02 / 01 / 2020 0
Trainen met Powerbands? Lees er alles over!

De feestdagen zitten er weer op. Veel mensen hebben op deze dagen iets teveel gegeten en zijn een paar kilo's rijker. Er zijn daarom veel mensen die het dit jaar anders willen aanpakken. Dit is een fijne gedachte en wij kunnen je helpen met de eerste stappen. Benieuwd waarom? Lees snel verder.

Binnen onze webshop hebben wij een interessant artikel dat bijdraagt aan een fit lichaam: Powerbands. Deze banden zijn eenvoudig te gebruiken en helpen je met het behalen van je sportieve doelen.

De feestdagen zitten er weer op. Veel mensen hebben op deze dagen iets teveel gegeten en zijn een paar kilo's rijker. Er zijn daarom veel mensen die het dit jaar anders willen aanpakken. Dit is een fijne gedachte en wij kunnen je helpen met de eerste stappen. Benieuwd waarom? Lees snel verder.

Binnen onze webshop hebben wij een interessant artikel dat bijdraagt aan een fit lichaam: Powerbands. Deze banden zijn eenvoudig te gebruiken en helpen je met het behalen van je sportieve doelen. 

Creëer een flexibel trainingsprogramma met Powerbands

Het is vervelend als je weinig tijd en ruimte hebt om te sporten. Toch wil je die kilo's eraf trainen en werken aan een fit lichaam. De powerbands kunnen je daarbij helpen. De elastieken zijn overal te gebruiken. Je kunt de banden gebruiken op plekken waar je op voorhand niet aan had gedacht. Vind je het bijvoorbeeld prettig om in de buitenlucht, garage, zolder, woonkamer of kantoor te trainen? De powerbands maken dit mogelijk. Je hebt namelijk geen extra accessoires nodig om het elastiek te gebruiken. Het elastiek biedt dus een stukje flexibiliteit en vrijheid.

Hoe werken de Powerbands voor mij?

De elastieken zijn voor iedereen te gebruiken. De spieren worden namelijk getraind door de weerstand die wordt opgebouwd bij het uitrekken van het elastiek. De weerstand wordt verhoogd naarmate je het elastiek blijft uitrekken.

De powerbands zijn te verkrijgen in vijf varianten. De elastieken zijn onderverdeeld in verschillende niveau's. Zo is er een: extra lightlightmediumheavy en extra heavy variant. Tip: als je begint met sporten is het aan te raden om met een laag niveau te beginnen. Op deze manier voorkom je blessures en kun je het trainen rustig opbouwen. Wil je meer weten over onze powerbands? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »