Terug

  • Gegarandeerd de laagste prijs!
  • Geen verzendkosten
  • Voor 23:59 besteld? Morgen bezorgd!

Zomer fit blijven? Maak gebruik van fitness elastiek

  • 02 / 01 / 2020 0
Zomer fit blijven? Maak gebruik van fitness elastiek

De afgelopen weken regende het zonnestralen en werden we verwend met heerlijk weer. Zo konden we ons al enigszins voorbereiden op de 'echte zomer'. Nu rest echter de vraag: ben jij al zomer fit? Dit is een vraag waar alleen jij antwoord op kan geven, daarom is het belangrijk om te bekijken of je inmiddels al in shape bent. In dit blogartikel gaan we namelijk aandacht schenken aan het fitness elastiek. Een trainingsmiddel dat het gehele jaar kan worden gebruikt.

De afgelopen weken regende het zonnestralen en werden we verwend met heerlijk weer. Zo konden we ons al enigszins voorbereiden op de 'echte zomer'. Nu rest echter de vraag: ben jij al zomer fit? Dit is een vraag waar alleen jij antwoord op kan geven, daarom is het belangrijk om te bekijken of je inmiddels al in shape bent. In dit blogartikel gaan we namelijk aandacht schenken aan het fitness elastiek. Een trainingsmiddel dat het gehele jaar kan worden gebruikt. 

Fitness Elastiek gebruiken in de buitenlucht

Trainen hoeft geen straf te zijn als je dit op warme dagen ook in de buitenlucht kan doen. Ons fitness elastiek biedt namelijk veel vrijheid in het trainen. Je bent dus niet gebonden aan een vaste plek en je kunt dus overal ter plekke gaan trainen. Het elastiek is namelijk gemakkelijk mee te nemen door de bijgevoegde draagtas.

Kwaliteit van onze elastieken

Onze elastieken worden uitsluitend geleverd in de beste kwaliteit. Dit zorgt ervoor dat je altijd bent voorzien van stevige, betrouwbare en functionele elastieken. Door de sterke en stevige clips wordt het elastiek gemakkelijk aan diverse objecten gekoppeld. Vanaf dit punt kun je op verschillende manieren trainen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om meerdere elastieken tegelijk te gebruiken.

Diverse weerstandsniveaus

De fitness elastieken kennen diverse weerstandsniveaus. Deze zijn los te verkrijgen of in een set. Voor beginners is het aan te raden om te starten met een laag weerstandsniveau dat aansluiting heeft met jouw trainingsniveau. Vervolgens kun je alles geleidelijk opbouwen en toewerken naar een hoger gewicht.

De variatie in gewichten/elastieken is uiteenlopend, maar het belangrijkste aspect is het lichaamsgewicht. Bij het uitrekken van het elastiek wordt de weerstand namelijk ook verhoogd.

Vragen over fitness elastiek?

Het is niet vanzelfsprekend dat je direct genoeg kennis hebt over onze elastieken. Dit begrijpen wij en daarom is het mogelijk om contact met ons op te nemen. Wij kunnen door onze ervaring je gemakkelijk helpen en adviseren.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »